Helen van je lichaam en geest?

 Helen met Self Created Health?

Self Created HealthSoms word je overvallen door emoties. Vaak kun je niet eens vertellen wat het nu precies is. Self Created Health is een krachtige methode om achter de emotionele oorzaken te komen van pijnklachten. Door bewust te worden van de emotie kan de pijn (fysiek of emotioneel) geheeld worden.

Self Created Health is een manier om te onderzoeken wat de emotionele oorzaken achter of onder je klachten zijn, om je te leren jezelf hiervan te bevrijden en om een flinke stap in je eigen persoonlijke ontwikkeling te maken. Je gaat weer helemaal in je eigen kracht staan!

Door middel van een eenvoudig Self Created Health protocol kun je een complete “bevrijding” en “loslaten” van al je klachten realiseren, met als resultaat dat je pijn verdwijnt, je emoties tot rust komen en je neemt een sprong voorwaarts in je persoonlijk en spirituele ontwikkeling. De kennis van Self Created Health is in de afgelopen dertig jaar door Richard Gordon verzameld vanuit allerlei disciplines, zoals NLP, Ho’oponopono, de Helende Reis, EFT, het werk van Abraham Hicks, Byron Katy en vele anderen. Met Self Created Health heeft hij een unieke en effectieve combinatie gemaakt vanuit zijn eigen ervaringen en bevindingen.

Als levenscoach kan ik je ondersteunen bij dit proces. We kijken naar de problemen en creëren hulp voor je lichaam om onderliggende pijn en klachten te helen. Ook de MIR-Methode en de Quantum Touch kunnen deel uit maken van deze behandeling.

 

Je kunt jezelf helen…..