Rust in je hoofd

logo

Wil je ook graag rust in je hoofd! Geen stress meer! Je vrij voelen in je werk en omgeving?

In mijn praktijk voor coaching en balans gebruik ik verschillende methodes. Mijn coachervaring is hierbij essentieel. Coaching is begeleiding bij levensvragen en nieuwe doelen stellen. Quantum Touch geeft mij de mogelijkheid om mijn cliënten liefdevol met energie in balans te brengen, zowel fysiek als emotioneel. Pijn vermindert en je staat weer stevig op je benen. Je voelt je weer sterk!

De MIR-Methode geeft inzicht in oude patronen en overtuigingen. Veel van deze patronen zijn al ontstaan in onze kindertijd en kunnen ons een leven lang beheersen. Ik ben diep onder de indruk van de resultaten van deze methode. Het is eenvoudig en binnen zeer korte tijd ontstaat er rust in je hoofd, stress verdwijnt en je voelt je vrij in je werk en omgeving.  Met name de combinatie van de technieken geeft bijzondere mogelijkheden om geest en lichaam weer in balans te brengen. Ik  werk met heel veel plezier en voldoening met deze prachtige methodes om het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren.

Sinds dit jaar werk ik met de Transfer Factor. Een bijzonder product voor het versterken van je immuunsysteem. Ik ben verbonden met het therapeuten netwerk van 4Life waardoor ik veel informatie krijg, met name voor de preventie van kanker en ondersteuning bij ziekte. Meer info kun je vinden op mijn 4Life Factor pagina.

WKKGZ

Vanaf 1 januari 2017 ben ik als alternatief genezer verplicht aan de nieuwe wet WKKGZ (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) te voldoen. Ik ben aangesloten bij het Collectief Alternatieve genezers (CAT). Het CAT werkt samen met een geschilleninstantie erkend door de Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Daarnaast ben ik aangesloten bij Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT) en voldoe hiermee aan de klachtenregeling van de WKKGZ.

AVG

Op 25 mei 2018 is de privacywetgeving (de Wet bescherming persoonsgegevens WBP) vervangen door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hierdoor moet ik aan een aantal voorwaarden voldoen.

Mijn privacy verklaring vindt u hier!

Klik hier voor mijn algemene voorwaarden!

Klik hier voor de tarieven!