Rust in je hoofd

logo

Wil je ook graag rust in je hoofd! Geen stress meer! Je vrij voelen in je werk en omgeving?

In mijn praktijk voor coaching en balans gebruik ik verschillende methodes. Mijn coachervaring is hierbij essentieel. Coaching is begeleiding bij levensvragen en nieuwe doelen stellen. Quantum Touch geeft mij de mogelijkheid om mijn cliënten liefdevol met energie in balans te brengen, zowel fysiek als emotioneel. Pijn vermindert en je staat weer stevig op je benen. Je voelt je weer sterk!

De MIR-Methode geeft inzicht in oude patronen en overtuigingen. Veel van deze patronen zijn al ontstaan in onze kindertijd en kunnen ons een leven lang beheersen. Ik ben diep onder de indruk van de resultaten van deze methode. Het is eenvoudig en binnen zeer korte tijd ontstaat er rust in je hoofd, stress verdwijnt en je voelt je vrij in je werk en omgeving.  Met name de combinatie van de technieken geeft bijzondere mogelijkheden om geest en lichaam weer in balans te brengen. Ik  werk met heel veel plezier en voldoening met deze prachtige methodes om het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren.

Sinds dit jaar werk ik met de Transfer Factor. Een bijzonder product voor het versterken van je immuunsysteem. Ik ben verbonden met het therapeuten netwerk van 4Life waardoor ik veel informatie krijg, met name voor de preventie van kanker en ondersteuning bij ziekte. Meer info kun je vinden op mijn 4Life Factor pagina.

 

Tarieven en vergoedingen!