Allergie, hooikoorts of eczeem

Quantum-Allergy is een methode om het lichaam in optimale balans te brengen. Alles om ons heen heeft een bepaalde frequentie. Bloemen, stenen, dieren, voeding maar ook ieder orgaan en iedere cel heeft zijn eigen unieke trilling meetbaar in o.a. Hertz. Onze leefomgeving, de voeding die we ons lichaam aanbieden en de emoties die we ervaren, bepalen hoe het lichaam functioneert. Als het lichaam uit balans is ontstaan er klachten op fysiek en emotioneel gebied. Met Quantum-Allergie kun je de balans herstellen waardoor de klachten verdwijnen.

Deze techniek kun je gebruiken naast reguliere behandel- en onderzoeksmethodes en medicatie. Voor de behandeling is het aan te raden eerst je arts of specialist te bezoeken voor je een Quantum-Allergy behandeling ondergaat. Indien je medicatie gebruikt moet je met je arts overleggen hoe je hierin begeleid kan worden. Stop nooit zo maar met medicatie.

Om het lichaam in optimale balans te brengen, is een veranderd voedings-, bewegings- en gedragspatroon vaak van belang. Indien het lichaam optimaal in trilling is, is dit daarna ook eenvoudiger als nieuwe leefstijl vol te houden.

Ook iedere aandoening heeft zijn eigen trilling, frequentie. Met behulp van spiertesten kan ik uitzoeken welke frequenties in je voeding, je omgeving of in je eigen lichaam jouw balans verstoren. Hierdoor kun je inzicht krijgen in de reacties en klachten van je lichaam.

Met balans- en ademhalingstechnieken, visualisaties en massage wordt het lichaam als het ware “gereset”; Je leert je lichaam om normaal te reageren op datgene wat als verstoring wordt gezien. Je leert het immuunsysteem om te werken zoals het hoort te werken en je helpt de zelfhelend vermogen van je lichaam te versterken en te versnellen. Tijdens de behandeling maak ik ook gebruik van Quantum-Touch om de balans in uw lichaam weer te herstellen.

Bij klachten zoals

Eczeem
Allergie
Intolerantie
Hooikoorts
Astma
Concentratieproblemen
Hooggevoeligheid
Darmproblemen

Dit is een kleine opsomming van de mogelijkheden. Uiteraard kunnen klachten ook veroorzaakt worden door emoties of overtuigingen.Tijdens de behandeling gaan we samen kijken waar de verstoringen zitten. Dit kan door middel van spiertesten. Om zoveel mogelijk de eventuele klachten aan te pakken leer ik je ook om jezelf te resetten.