Ingrid Meulenkamp Joure

foto-4

Ik ben Ingrid Meulenkamp. Ik heb 30 jaar in het MBO gewerkt als docent en traject coach. Ik heb studenten en jonge docenten begeleid in de praktijk. Per 1 mei ben ik met pre-pensioen om mij volledig op mijn praktijk te richten. Ongeveer 15 jaar geleden begon mijn spirituele pad. Ik heb kennisgemaakt met vele alternatieve geneeswijzes en ook vele behandelingen ondergaan. Reiki, Acupunctuur, EMDR, EFT, Cranio-therapie, Psycho-synthese en Familieopstellingen. Dit heeft mij bewust gemaakt van de prachtige mogelijkheden die er zijn om te werken met het zelfhelende vermogen van het lichaam.

Een paar jaar geleden kwam ik in contact met Quantum-Touch. Zo bijzonder, het sprak mij zeer aan en in 2014 heb ik mijn certificaat als Quantum-Touch-therapeut behaald en in 2018 als Quantum-Allergie-therapeut. Daarnaast heb ik mij geschoold in de MIR-Methode. Hiermee kun je oude blokkades en overtuigingen opsporen en helen. Momenteel verdiep ik mij in de Biologische Wetten van dokter Hamer. Deze wetten gaan ervan uit dat onder elke ziekte een emotie of trauma zit. Dat is de wereld op zijn kop en zeer interessant!

In december heb ik een workshop van Bill Bengston gevolgd. Hij heeft veel onderzoek gedaan naar kanker. Hij heeft het “cyclen” ontwikkelt. Deze methode geeft hele goede  mogelijkheden om kanker te behandelen. Ik ga deze methode ook toepassen in mijn praktijk. Binnenkort meer nieuws in mijn nieuwsbrief.

De methodes zijn heel goed te combineren en kunnen elkaar versterken om het lichaam aan te zetten tot zelfheling. U bent van harte welkom in mijn Praktijk voor coaching en balans in Joure.

Recente opleidingen
2013   Quantum Touch 1
2013   Quantum Touch Self Created Health
2014   Quantum Touch 2
2014   Certified practitioner Quantum Touch*
2014   MIR-Methode begeleider (zie vermelding website www.mirmethode.nl)
2017   Quantum-Allergie 1 en 2
2018   Quantum Share
2018   Certified Practitioner Quantum-Allergie
2019   5 daagse training Bill Bengston. Https://bengstonresearch.com

2019   Quantum Coach

Certified Quantum Coach
*(zie vermelding website www.quantumtouch.com en www.qtouch.nl

 

Volg je hart en leef je talent……