Kom je ook naar de MIR-Methode Kring bij praktijk Bliss in Joure?

behandelwijze_07Kom je ook naar de MIR-Methode Kring bij praktijk Bliss in Joure?

De MIR-Methode organiseert landelijk de MIR-Methode Kring. Elke maand organiseer ik bij Praktijk Bliss een MIR-Methode Kring in Joure. Op deze avond of ochtend kun je vragen stellen over jouw ervaringen en behandelen wij een bepaald thema. Er is maximaal plaats voor acht personen waardoor er veel tijd is om in gesprek te gaan. De MIR-Methode is een eenvoudige manier om jezelf lichamelijk en geestelijk te resetten. Je hebt zelf invloed op je gezondheid met de MIR-Methode. De methode komt steeds meer in de belangstelling, ook door mond op mond reclame. Er zijn ook steeds meer mensen mee bezig. Wil je liever persoonlijk vragen stellen of ervaringen uitwisselen kom dan naar een MIR-Methode Kring.  Een ochtend, middag of avond waarop iedereen welkom is die het fijn vindt om de MIR-Methode toe te passen. 

Als je meer wilt weten over de MIR-Methode, of over een bepaald thema of klacht ben je van harte welkom! Op mijn Blog pagina kun je aangeven welk thema voor jou interessant is. Het is handig om wel eerst de instructievideo’s op de site van Mireille Mettes te bekijken. www.mirmethode.nl/video/

Informatie over het thema vind je op mijn Facebook pagina! Of meld je aan voor de nieuwsbrief!

Als je de MIR-Methode in een groep toepast werkt dit extra krachtig. Als hier behoefte aan is, kunnen we voor 1 of meer personen uit de kring gezamenlijk de negen stappen doen en zo ondersteuning geven. Je gaat naar huis met een zelfhulp methode die grote veranderingen in je leven kan brengen. Ook kan ik je informeren over mijn coach begeleiding en hoe ik de MIR-Methode heel effectief kan inzetten met een MIR op Maat.

Iemand in je buurt die interesse heeft? Neem gerust mee!

Data voor de MIR-Methode Kring

Donderdag 15 december
10.00-12.00 uur

Donderdag 19 januari 
19.30-21.30 uur

Donderdag 16 februari
14.00-16.00 uur

Donderdag 23 maart
19.30-21.30 uur

Praktijk Bliss Joure
Bijdrage € 5,00

Informatie en/of aanmelden [email protected]