MIR-Methode kring op donderdag 20 september!

3 september 2018 door

MIR-Methode kring op donderdag 20 september van 19.30-21.30 uur!

Ben jij ook op zoek naar jezelf?

Vraag jij je ook wel eens af? “Wie ben Ik?” Wat wil Ik?”. En hoe moet dat dan? Hoe kom ik bij mijn eigen “Ikje”? Vanaf onze geboorte beleven we van alles. Soms hebben we het geluk om in liefde en geborgenheid op te groeien maar het kan ook anders. We worden al jong geconfronteerd met pijn, teleurstelling of verdriet. Eigenlijk kun je je levensontwikkeling zien als een “Ui”. Je hebt een prachtige kern als je geboren wordt. Je ben een stralend licht en verbonden met het universum. Je eerste levensjaar heb je ook nog contact met “het licht”.

Maar dan groei je op en bouw je allemaal lagen op. Dat kunnen nare ervaringen zijn, verbindingen met je ouders, zussen, broers. Maar ook de keuzes die je maakt in je leven kunnen grote impact hebben. Denk aan een toxische relatie, werk waarin je niet gelukkig bent of je wordt geconfronteerd met een ongeluk of ziekte. Het heeft allemaal impact op je leven. Dat hoort bij het leven.

Deze lagen kunnen ervoor zorgen dat je niet je leven leeft zoals het is bedoeld. Je kunt overtuigingen hebben die niet meer kloppen of je hebt patronen ontwikkeld die niet bij jou horen. Denk aan het vertonen van sociaal wenselijk gedrag omdat dat vroeger noodzakelijk was. Of nog erger…je niet goed genoeg voelen. Wat troost kan bieden is dat we dit allemaal meemaken. Dit is het leven op aarde. Duaal en bedoelt om te leren. Om weer dichter bij je kern te komen. Om als ziel te groeien. Ja, en dan? Hoe kom ik dan weer bij mijn mooie kern?

Je kunt jezelf ontwikkelen zodat je je mooie kern kunt ervaren. Je activeert laag voor laag je fysieke en mentale mogelijkheden en kiest bewust om oude patronen te doorbreken en juist steeds meer te vertrouwen op je kern. Of je nu een rugklacht hebt of vastloopt in een situatie in je leven, beiden vragen je om stil te staan en opnieuw balans te vinden.

Verandering van je overtuigingen zal je kijk op de wereld veranderen. Je mag dus eerst gelukkiger worden, meer zelfwaardering voor jezelf creëren of bewuster in het leven staan, voordat er iets zal veranderen in je leven. Zodra je dit proces van bewustwording en verandering gaat begrijpen, kun je richting geven aan je eigen leven en zal blijken dat niets onmogelijk is. De MIR-Methode kan je hierbij helpen. Op een dag kun je dan zeggen: Ben ik dat? Wat bijzonder? Hoe kan ik mijn licht laten schijnen deze wereld?

Op de MIR-Methode kring van 20 september gaan we hierover in gesprek. Kom je ook? Neem gerust iemand mee die geïnteresseerd is in de MIR-Methode. De thee staat klaar vanaf 19.15 uur. Wel graag even aanmelden.

Tot MIR

Reacties