MIR-Methode kring op donderdag 13 december!

4 december 2018 door

Veertjes, getallen en vlinders…..

Vraag jij je ook wel eens af wat het betekent wanneer je steeds veren op de grond vindt. Of dieren op je pad zoals duiven of een vlinder? Maar ook een plotselinge geur of zo maar een ingeving. Hoor je ook wel eens een liedje op de radio wat past bij je verlangens of gedachten? Of….je denkt aan iemand en dan gaat de telefoon?

Wat de laatste tijd heel veel gebeurt is het zien van dubbele getallen. Op je telefoon staat 12:12 of 22:22. Of je ziet overal 1111? Wat betekent dat?

Is het toeval. Nou ….eigenlijk valt het je toe! Naarmate je meer bewust wordt van deze signalen zullen de engelen deze mogelijkheid ook meer gaan gebruiken om je hun steun te geven. De getallen komen dan in series achter elkaar waardoor je in een korte tijd elkaar opvolgende berichten ontvangt vanuit de engelenwereld.

Getallen zijn voor de engelen een snelle methode om ons te bereiken omdat we die gemakkelijk begrijpen en oppakken. Wanneer je de getallenreeks 111 of 1111 ziet opduiken is het een teken van een gouden kans. Beide reeksen betekenen dat zich een “doorgang” geopend heeft waarin je intenties en doelen zich uiterst snel zullen manifesteren. Dus…..doen! Wat wil jij graag manifesteren!

Engelen geven je graag boodschappen via tekens en signalen. Zij werken vanuit pure liefde en willen vrede voor iedereen op aarde! Op allerlei mogelijke manieren doen zij hun best om jou te begeleiden en omdat zij precies weten wat het hogere doel voor jou is zullen zij op verschillende manieren boodschappen doorgeven om jou de weg te wijzen. De kunst is om het ook werkelijk te zien en je bewust te worden van de liefdevolle hulp die elke keer wordt geboden. Soms zijn we gewoon te druk om deze tere boodschappen te ontvangen. Door bewust te kijken wat er om je heen gebeurt kun je dit trainen.

Je hebt natuurlijk altijd de mogelijkheid om aan je (bescherm)engelen te vragen of zij je willen helpen als je twijfelt over welke weg je moet gaan. Zij wijken geen seconde van je zijde en staan altijd voor je klaar. Het enige wat ze nodig hebben is toestemming en de vraag waarmee ze je kunnen helpen.

Engelen willen niets terug ontvangen voor hun ondersteuning en begeleiding. Laat ze weten dat je dankbaar bent! Zeg “dankjewel” als je goed raad of een teken krijgt. Klik hier voor een overzicht van de engelen en hun taken!

Nog een keer dat mooie gedicht!

Hans Stolp verwoordt het zo mooi in onderstaand gedicht. Je bent echt nooit alleen ook als voelt dat soms zo. Vertrouw er maar op dat er altijd op jou wordt gepast!

Nooit alleen?
Alleen? Nee, nooit alleen.
Want ieder mens die zijn hart openstelt voor de liefde,
Iedereen die liefde deelt en geeft
Wordt op zijn beurt zo eindeloos liefdevol gedragen
Door de engelen, de wezens van de pure liefde.

Alleen? Nee nooit alleen.
Ook dan niet, als je je alleen en verlaten voelt.
Want ook dan, nee juist dan, staan er engelen
Vol mededogen en vol liefde om je heen.
Troostend leggen zij hun handen op je schouders.
© Hans Stolp

Wil je ook ervaringen uitwisselen. Leren hoe je de hulp van engelen in je leven kunt inzetten. Hoe je de MIR-Methode hiervoor kunt gebruiken? Kom dan naar de MIR-Methode kring van donderdag 13 december van 19.30-21.30 uur. Thee staat klaar vanaf 19.15 uur. Neem gerust iemand mee. Wel graag even aanmelden.

Tot MIR

Reacties