MIR-Methode kring op dinsdag 17 december!

3 december 2019 door

Veertjes, getallen en vlinders…..

Geloof jij in engelen? Vraag jij je ook wel eens af wat het betekent wanneer je steeds dubbele getallen ziet? Veren op de grond vindt? Of dieren op je pad zoals duiven of een vlinder? Maar ook een plotselinge geur of zo maar een ingeving. Hoor je ook wel eens een liedje op de radio wat past bij je verlangens of gedachten? Of….je denkt aan iemand en dan gaat de telefoon? Wat betekent dat?

Is het toeval. Nou ….eigenlijk valt het je toe! Naarmate je meer bewust wordt van deze signalen zullen de engelen deze mogelijkheid ook meer gaan gebruiken om je hun steun te geven. De getallen komen dan in series achter elkaar waardoor je in een korte tijd elkaar opvolgende berichten ontvangt vanuit de engelenwereld.

Getallen zijn voor de engelen een snelle methode om ons te bereiken omdat we die gemakkelijk begrijpen en oppakken. Wanneer je de getallenreeks 111 of 11.11 ziet opduiken is het een teken van een gouden kans. Beide reeksen betekenen dat zich een “doorgang” geopend heeft waarin je intenties en doelen zich uiterst snel zullen manifesteren. Dus…..doen! Wat wil jij graag manifesteren! Klik hier voor een overzicht van de betekenis van de getallenreeksen die je ziet.

Hoe zien engelen eruit?

De meeste mensen kennen engelen uit religieuze kunst, maar engelen hebben eigenlijk geen fysieke vorm. Het licht dat men doorgaans beschrijft rondom de engelen zou de pure, heldere energie kunnen zijn waarmee de engelen zijn gemaakt en daardoor uitstralen. Door de enorme uitstraling van het licht zou het kunnen dat het menselijke oog dat ziet als grote, verlichte vleugels. Mensen nemen engelen op verschillende manieren waar: als gevleugelde wezens; als lichtbron die verschillende vormen of kleuren kan hebben; als een energie die je niet ziet maar voelt; en ook als menselijke vorm worden engelen herkend.

Zo herken je engelenhulp!

Engelen geven je graag boodschappen via tekens en signalen. Zij werken vanuit pure liefde en willen vrede voor iedereen op aarde! Op allerlei mogelijke manieren doen zij hun best om jou te begeleiden en omdat zij precies weten wat het hogere doel voor jou is zullen zij op verschillende manieren boodschappen doorgeven om jou de weg te wijzen. De kunst is om het ook werkelijk te zien en je bewust te worden van de liefdevolle hulp die elke keer wordt geboden. Soms zijn we gewoon te druk om deze tere boodschappen te ontvangen. Door bewust te kijken wat er om je heen gebeurt kun je dit trainen.

Je hebt natuurlijk altijd de mogelijkheid om aan je (bescherm)engelen te vragen of zij je willen helpen als je twijfelt over welke weg je moet gaan. Zij wijken geen seconde van je zijde en staan altijd voor je klaar. Het enige wat ze nodig hebben is toestemming en de vraag waarmee ze je kunnen helpen. Engelen willen niets terug ontvangen voor hun ondersteuning en begeleiding. Laat ze weten dat je dankbaar bent! Zeg “dankjewel” als je goed raad of een teken krijgt. Klik hier voor een overzicht van de engelen en hun taken!

Wil je meer engelenenergie ervaren of meer met engelen leven? Ga dan op onderzoek uit! Doe een engelencursus, lees een boek over engelen, werk aan je zelfreflectie, creëer positieve gedachten en verhoog daarmee je frequentie. Je zal zien hoe gemakkelijk dat gaat…Geniet ervan! Engelen energie om je heen is namelijk heerlijk!

Wil je ook ervaringen uitwisselen. Leren hoe je de hulp van engelen in je leven kunt inzetten. Hoe je de MIR-Methode hiervoor kunt gebruiken? Kom dan naar de MIR-Methode kring van dinsdag 17 december van 19.30-21.30 uur. Thee staat klaar vanaf 19.15 uur. Neem gerust iemand mee. Wel graag even aanmelden.

Tot MIR

Reacties