Problemen in je gezin of relatie?

526554

 Problemen in je gezin of relatie?

Coachen is anders kijken……je bewust worden van je patronen en overtuigingen die je in het leven hebt vastgelegd. Je emoties herkennen en positief benaderen. Door in alle rust over je problemen te praten komt er al ruimte wat veel inzichten kan opleveren. Ik ga graag met je in gesprek om te kijken hoe je weer kunt stralen in het leven, je weer goed kunt voelen. Coaching leidt tot persoonlijke groei en geeft vele nieuwe mogelijkheden.

Misschien zit je niet lekker in je werk. Of zijn er problemen in je gezin of relatie. Ben je erg moe en heb je het gevoel dat het allemaal te veel is. Dit voelt als een vicieuze cirkel die je zelf dan maar niet kunt doorbreken.

Eigenlijk is het leven de spiegel van jezelf. Het laat je zien wat jij in je leven nog kan helen. Meestal ben je niet eens bewust van wat je dagelijks doet en denkt. Je gedachten bepalen elke dag hoe jij je voelt. Denk positief, denk in kansen! Het is belangrijk om je talenten te leven en liefdevol in het leven te staan. Open staan voor nieuwe mogelijkheden. En dan….. komt het allemaal naar je toe!

Leven is het meervoud van lef  [Loesje]