4Life Transfer Factor!

Bottle_group-1

 4Life Transfer Factor en gezondheid!

Het is tijd om bewust te worden van je gezondheid. Krijg je goede voeding? Genoeg beweging? Ben je gelukkig in je werk? Heb je genoeg energie? Ben je emotioneel in balans?Is je immuunsysteem sterk?

Transfer Factoren dragen bij tot een sterk immuunsysteem. In moedermelk zowel van mens als dier en in eigeel zitten bepaalde stofjes, Prolinerijke Polypeptides. Deze stofjes worden ook wel Transfer Factoren genoemd, omdat ze boodschappen tussen cellen doorgeven.

Hoe werkt het?

Transfer Factoren geven niet alleen boodschappen tussen cellen door. Ze hebben ook de eigenschap om de werking van het immuunsysteem te versterken of te remmen. 4LifeTransfer Factor is geschikt voor iedereen die gezondheid belangrijk vindt. Het kan gebruikt worden door zowel volwassenen als kinderen.

Gezonde mensen kunnen het in lage dosering innemen om hun immuunsysteem te ondersteunen.  4LifeTransfer Factor kan tegelijk met andere middelen (kruiden, supplementen, homeopathische middelen ed.) worden gebruikt. Het zelfhelend vermogen van het lichaam kan dan optimaal werken waardoor je je gezonder voelt, meer energie hebt en je volledig in balans bent!

Heb je vragen over de 4LifeTransfer Factor. Klik dan op onderstaand plaatje of stuur mij een e-mail. Ik kan je adviseren en de producten voor je bestellen. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en informatie avonden meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.

Voor productinformatie  https://www.4life.com
Voor het netwerk van Henk Fransen  www.genezendvermogen.nl

business-card-1015419_1280